меридiан

Проведи своїм словом
По моїх плечах
Розірви перешкоду
Між мною й тобою
Наша ніжність навіки
Лише в наших листах?
Знімаєш вуаль
Крижаною рукою.

Кожний  день я чую
Як падають зорі.

так палко горю
так яскраво згасаю

У твої посічені криком долоні
Я впала .
Ти це тепло відчуваєш?

Кілометрами виміряй
Мою щиру тугу
Хвилинами ніжно
Зімкни мої рани
Вже осінь наспівує жалібну фугу…

Шляхи
не вимірюють
в меридіанах.


Рецензии