Матуся

1.
Матінко мила, моя ти лелеко
Ніби крилами, любов’ю вкриваєш
Долю мою і коли я далеко
Ти мене, рідна, від зла захищаєш

Приспів:
Очі матусині – небо безкрає
Ніжно любов’ю мене зігрівають
Очі матусі мов зіроньки сяють
Хай не згасають вони
Очі матусині – море і вітер
Сонце, яким моє серце зігріте
Очі матусині – істинне світло
Путь освітить у пітьмі.

2.
Щоб моя доля, мов стрічка стелилась
Щоб я щасливою самою стала
Ти, моя рідна, щоночі молилась
Ніжно крилами мене огортала.

Приспів:


Рецензии
Просто нет слов, даже слезы на глаза наворачиваются, как трепетно. Спасибо тебе от всех Матусь.

Королева Малинового Варенья   05.09.2011 21:17     Заявить о нарушении
спасибо, вот заканчиваю музыку
с теплом,

Элина Унгарова   13.09.2011 23:36   Заявить о нарушении