Тебе сердечно я вiтаю

З днем народження
Тебе сердечно я вітаю,
Щиро від душі бажаю:
Щастя, радості, тепла,
Будь щаслива і не одна!

Хай, на небесному просторі -
Чоловіки, запалюють для тебе зорі.
Тобі хай сонце весело сміється,
Твій сміх нехай в просторі ллється.

Будь чарівницею в житті,
В душі нехай співають солов”ї,
Негоди злі хай обминають,
А щастя й радість
хай тебе не покидають!

02.09.2011


Рецензии