Час

Він іде, він плине непомітно.
Він завжди поруч, всюди де ти є.
він те, що всім потрібно.
він той хто все в нас відбере.

Він той, кого не зупинити,
Він вічно йде і йтиме.
І не дано людині зрозуміти
Чому він йде і куди сплине.

Якщо вже пройде, так і буде
Його назад не повернеш.
Запамьятаешь, чи забудешь,
На інший шлях вже не звернеш.

Він нескінченний як і всесвіт
Й такий короткий водночас
І усіх одне бентежить,
Як зберегти і скоротати час...


Рецензии