життя

щоп'ятниці
ми сидимо з дівками
в барі
чудова музика,
алкоголь,
сигарети.
потім ходим по місту,
співаєм пісень,
ми з пацанами купляєм дівкам букети,
читаєм вірші,
творимо неймовірні речі,
а зранку кожен із нас прокинеться
тверезим і злим,
але хоча б раз на тиждень
він відчуває себе живим.

життя це не кабаки
не сигарети,не квіти, не "нап'ємся і потусим"
життя це розкутість,
життя це коли тобі
слово "жити" ні краплі не здається страшним.


Рецензии