В долонях

В долонях вікон
              зітхає небо…

За обрій міста
            зникає день…

І місяць – вічний
                небесний лицар

Царівну – нічку
              на бал веде…

У танці з вітром
               кружляють мрії

І шлють привіт
             зіркам вони…

І денна втома
            контроль втрачає

Під час польоту
              в казкові сни…

Де знову ніжна
             з тобою зустріч

І тихе щастя
           в обіймах милих…

Де тільки посмішки
                на обличчях

І летимо
         на кохання крилах…

А вранці знову
             червоним пензлем

Нам намалює
          життя ескіз

Де в містах різних
                чекаєм вечір

Щоб відтворити
             ці сни на біс…


Рецензии
Хоть и читал с трудом,но на то мы и близки, Чтобы понимать в оригинале ,даже чувста...

Анатолий Кузнецов 2   04.10.2011 08:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.