Вольный стих из прошлого

Приречені на безсоння,
безоднею місяця звані,
володарі кроку слабкого,
мої шляхи безталанні.

А той, навіть в очі не глянув.
У кожному слові - зрада.
Так, він господар надійний.
Що ж він зі мною не зладив?

Розбрід і розтіч - у світі
моєму. Звузилось коло
зимових видінь - відрікатись
від серденька мого час.


Рецензии