Моя Вiтчизно, ненько, вiдгукнись!

Моя Вiтчизно, ненько, вiдгукнись!
Я, мабуть, заблукав у цьому свiтi;
за мене, рiдна, богу помолись -
колись, колись
я повернусь до рiдної хатини.

Пробачишь ти мене, невiрного сина,
не вiдвернешься, певен, ти впiзнаєшь,
бо все в життi, як блискавка, мина -
одна, одна
важлива рiчь - коли когось кохаєшь!


Рецензии