метаморфози

      ***

Вітер породжує відчуття
Відстані
Відстань породжує відчуття
Вічності
Вічність породжує відчуття
Відчаю
Вiдчай породжує відчуття
Відстані
Відстань породжує відчуття
Вічності.


Вітер розвіює відчай на відстані
Вічності...
 


Рецензии