Моя остання осiнь

Я загубив тебе моя остання осінь
Серед річок,лісів,полів і трав
Серед буденних,непотрібних,справ
Які я легко міг зробити досі

Моя остання осінь,так печально
Що ми не зможемо зустрітись знов
Продав тебе за ту палку любов
Та лиш тебе я покохав востаннє

Моя любов,не плач і не журись
Я теж піду за кругом сонця вслід
Ти там далеко передай привіт
Моїм думкам що так і не збулись

Я загубив тебе моя прекрасна
Така пянка й разюче золота
Дощем осіннім б’є твоя сльоза
Теплом останнім гріє твоя ласка

Веселий я,з обпеченим чолом
Лежу на травах просто на землі
Як відлетять останні журавлі
Мені махнеш ти золотим крилом


Рецензии