***

Я не закохана без тями,
не плачу на твою світлину,
не розкидаюся віршами,
що лиш до тебе серце лине.

Я не страждаю may be
не складаю сумні в'ірші,
надсилаючи тобі,
хоч один за другий гірший.

Не пишу паперові листи
бо там десь в чужім краю
на мене чекаеш ти...

Я просто тебе люблю -
безмежно тебе люблю.


Рецензии