Ociнь

Осінній лист вже падає додолу,
Це перший признак - Осінь настає!
Так й занесу до свого протоколу:
"Закінчується літо, щастячко моє..."

Стає холодним літній вітерець,
І біла ніч потроху вже чорніє...
Усьому теплому підходить свій кінець,
А все навколо скоро пожовтіє...

Вже скоро стигне кава на столі,
Всіх дітлахів до школи відправляють.
Так, наче хтось додав у нектар солі -
У всіх тьмяніють усмішки в обличчях.

Це - пора спокою, пора вільних думок,
Коли навколо вже ніхто не набридає,
Коли із димаря видніється димок
Та Баха музика навколо грає.

Коли у вітрі чується свобода,
І за вікном бушує не зима,
Коли до хати вас запрошує господар,
Адже на вулиці відлига і туман.

Люблю цей світ, у ньому Насолода,
У ньому спогади прожитих днів.
Коли тобі ніхто не загородить -
До успіхів і мрій шляхів.

Одного разу жив маленьких хлопчик,
Він говорив "Нехай закінчиться Весна!".
Але на старість(осінню) прохолов він
Й бажав "Нехай для всіх буде Вона!".

Із ним я згодна буду завжди -
Весна потрібна всім і всюди.
Але без Осені - усе не те,
Й без Осені - нам всетаки нікуди.

Нехай ця Осінь золота, для вас,
Принесе пакунки щастя і турботи.
І не забудуть вже ніколи нас -
Ті, хто вірить в нас і любить.


Рецензии
))) Хорошо.... Вогнала в сезон))))

Форнит   12.09.2011 16:35     Заявить о нарушении
спасибки=))

Мария Лаврись   13.09.2011 21:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.