Украина

Україно! Рідна нене!
Чом цураєшся ти мене?
Чи "бджоляр" тя очі засте,
А крадій все уче красти,
Чи то "Пані "дженжуриста
Газ нанизує в намисто?
Ще й татарин косоокий
Крим вже ділить на всі боки,
Та й з Америки байстрюк
Підбира для тебе сук?
Ой! Не гнися ж,рідна мамо!
Козаків ще в плавнях стане!
Треба ж панство лікувати,
Гузном на кілки саджати.
Схаменися,рідна моя!
Годі тобі спати,
На січі ,на Запорізькій
Треба "сполох" грати!
Краще було б з москалями
Горілочку пити!
Та шановне теє панство
У Дніпрі топити!
Краще було б мене,мамо,
Циганом плодити,
Щоб на вражім
Ціїм світі
Газдою ходити!

 


Рецензии