Серце до серця

1.Чому у світі багато сумних речей,
На це питання у кожного правда своя.
А ті впіймай усміхнений погляд очей,
Яскравими барвами розмалюй життя.
 Зустрічай новій день
 Щірим серцем до людей
 Бо Любов там живе,
 Де кожен радіє.
Пр:Серце до серця, серце до серця,
   Весь світ зігріти Любові теплом,
   Вітер надій хмари розвіє
   Серце до серця тягнется знов.
2.Сльозинка впала, то ще не біда.
Ми поруч з тобою - отож не сумуй,
А світ великий, у ньому багато добра,
На неби сонце, у серці радість змалюй.
 Новій день дарує шанс,
 Щоб повірив хтось у нас,
 Бо у нас є життя і світла надія.
Пр:Серце до серця, серце до серця,
   Весь світ зігріти Любові теплом,
   Вітер надій хмари розвіє
   Серце до серця тягнется знов.


Рецензии