Одна мить

Одна мить…
І серце бринить
І серце палає
Кричить і благає:
«Кохай, не дивись назад
Кохай, завітай у сад,
Де збирали у мріях квіти
Де було полум`яне літо"
Тільки ми…
 І як виклик людям
Те що ми з тобой просто любим.


Рецензии