Бiла квiтка

Цілувала небо біла квітка
Обіймав її гуляка-вітер,
А вона гойдалась, мов лебідка
Все про неї гомоніли квіти...

Задзвеніли  зранку гострі коси,
Щоби  трави зберегти на сіно.
І лягали ранішні покоси,
Біла квітка впала теж красиво...

Принесуть її морозним ранком
І осяє хлів краплинка літа,
Що була між сіном ніби бранка,
З молоком духмяним буде спита.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.