по мультику Завойовник Зiм

Я маленький злий косміт.
В мене є свій зореліт.
Зовсім я не марсіанин.
Інший інопланетянин.
Наша Іркенська планета.
Таємнича і секретна.
В між планетній злій війні.
Дали місію мені.
Вже злітає зорельот.
Я готуюсь до пригод.
Вирушаю я в політ.
Крізь простори до землі.
Є у мене робот Гір.
Він ціленький до сих пір.
Тільки кілька дивних рис,
Поганенький він якийсь.
Скребки, кілька копійок.
Це всі нутрощі його.
Зовсім до завдань не схильний.
Цей маленький божевільний.
Ось закінчився політ,
Приземлились до землі.
Ставлю я на виконання.
Завойовницьке завдання.
Щоб не викрили мене.
Замаскуюсь під людей.
Вигляд свій собі зміню,
Гіра теж перетворю.
Він собачка я хлопчина,
Не впізнає нас людина.
Не помітним стати маю.
І будинок під’єднаю,
Збоку до сусідніх стінок,
Кількістю малих дротинок.
А коли моя система,
Вивчє всю земельну схему.
Як у космосі пилинок.
Знищу всіх людських личинок.
Покорятися усім!
Бо я завойовник Зім.


Рецензии