Колдун я колдун я

Колдун’я колдун’я,
Ти моя кохана,
З  тобою думками,
З вечора  до рання.

Рано устаю я про тебе мечтаю,
I так же до ночi з  тобою я блуждаю,
Обвила серце нiбито павутиною,
И так я мiчтаю в кожну годину…

Стану на балкони,  знову я мiчтаю,
В своi обійми я тебе жадаю.
Колдун’я колдун’я, ти серце мое,
Без тебе калдуня,  життя не мое..

Колдун’я колдун’я,
Кохання мое..


Рецензии