23. 08. 2011

На підході осінь,
Попросим у неї
терпіння та витримки,
а тоді зробимо висновки
про це літо.
Сподівання вбиті
Й горшки розбиті,
які як відомо не святі ліпили.
А ми з тобою почуття давно
розвели водою.
Готуємо зброю, обід, вечерю.
Ненавчені щастю,
рятуємось самозахистом
і самогубством,
точніше спробами.
Осінь на підході.
Віримо прогнозу погоди.
Оманливість снів.
Нестача слів.
Дні до зміни пори року.
Квапливі кроки.
Життєві уроки,
а далі невідомість
і невідповідність.
А врешті... досить
вірити в силу осені.


Рецензии