Солодкими стають тi темнi ночi...

* * *

Солодкими стають тi темнi ночi
Де приходять сни про тебе, доле моя…
I кожна мить, як бачу коханi очi -
Для мене є цiннiшою за життя…
Як моторошно, пусто й прикро:
Прокинутися вранцi знов – насамотi.
Пробач менi, що я нiяк не звикну,
Мов зранена, шукаю – де є ти?...
Це катування, з ранку до темна
Чекати, сподiваючись на диво:
Що сяйво мiсячне проллється із вiкна
I ти залишисся -
Моя здiйснена мрiє...



(23.08.11)


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.