порно

секс не буває таким витонченим і чистим, як у еротичних роликах.
але він також не буває таким безсоромним і брудним як у порно.
секс - це просо секс.
він буде таким, яким ви його зробите.
з коханою людиною ви відчуєте все,
а з тим,
             хто байдужий -
не відчуєте нічого.
з тою людиною, яку не любите, але вподобаєте,
секс буде таким, який зліпете.

ви знімали це колись на відео?
вам було бридко чи подобалось?
чи часто ви кохаєтесь?
і як часто просто трахаєтесь?

люди, це різні речі.
не плутайте любов з розвагами.
якщо хочете кохати - кохайте,
а якщо хочете сексу, ви - вільні. гуляйте.

не порочте свою душу чужими тілами,
не брудніть свою постіль чужими парфумами,
насолоджуйтесь, а не гамайте,
відчуття свої загартовуйте.

ви лише тоді пізнаєте таємницю,
коли палко когось забажаєте,
коли ваша фантазія з кожним разом вимагатиме більшого,
коли ви декілька разів кінчаєте.

хтось скаже, що я говорю про чистоту у стосунках, у сексі, 
пишу такі брудні вірші, що не схожі на вірші,
а я просто відповім: "тапішливи"
мої слова ніж ващі не гірші.

чим відрізняється еротика від порно?
тим, що замість стонів музика,
замість ніжності - брутальщина
та ляпаси по сідницях?
кожен вирішує для себе.
можливо, тут є хтось - мазохіст.
але ви всі за мене не кращі, й не гірщі,
я не можу казать за весь світ.

бо весь світ полюбля німецький сінематограф,
бо весь світ на ничку знімає хом-відео,
і ховає десь під подушкою вдома,
або в телефоні у папочці "відео".

я також дивлюсь таку гидоту,
й коли ловлю себе на думці, що дивлюся - 
стає гидко,
але що робити самій вдома,
окрім того, що поливати квітки?

я не знаю, як цей вірш довершить,
в цю годину тиху нічну недоторкану,
піду краще на дивані полежать,
аніж писати  тут про порно вам.


5.6.11


Рецензии