Закохайтеся по-справжньому

Чи дійсно вважаєте ви, що кохання - 
                це обіцянка любити до гроба?
Або воно вміщується у тості
                "за шалене кохання і секс до нестями"?
Чи це більше, ніж дружба,
або більше, ніж секс та зустрічання,
раптові солодкі зітхання,
Чи усе це разом?

Це більше, ніж одна пісня на двох,
Ніж на двох один подих,
Одна на двох сорочка,
Одна кава,
Одне ліжко,
Один папуга на двох.
Це більше...

Ви робите з кохання гру,
Ви забули про справжні почуття,
Ви навіть не робите нічого удвох, 
Один за одним збираєте сміття.
Ви не купуєте нічого на двох,
Ні одного чупа-чупса,
Ні навіть морозива,
Я мовчу про квартиру та килимок,
Ви, як мінімум, боїтеся цих відносин. 

Ви забули, що все набагато легше,
набагато простіше.
Ви ускладнюєте, а потім усім кажете,
Що кохання - то не ваше.
Кажете, що нікому не потрібні
Й дісно...
Бо нікому не потрібні тягарі за плечима,
                на плечах, 
а тим паче - на голові,
коли ви просто звішуєте ноги та прикрашаєте вуха лапшею,
Для когось це й дійсно круто,
А я б за таке надавала б по шиї.

Усі хочуть кохати,
Усі хочуть жити.
Але хотіти замало,
І навіть мало віри.

Спочатку закохайтеся по-справжньому.

6.6.11


Рецензии