Прислухайся, душо!

Б'ється пташкою, ніби у сітці,
Полохлива,тремтяча і згасла...
Душо, душонько, ти - не на гілці,
Де так щастя знаходиться рясно.

Ти прислухайся, шепіт є поряд:
- Сама долю собі обираєш,
На землі є дорога від горя,
Чом сидиш і її не шукаєш?

Згіркла усмішка... Ти без надії?
Недовіра в очах? Доню, марно!
Ще здійсняться усі твої мрії
І тобі заживеться безхмарно.

Хто це був? Та ж відомо - Наш Отче,
Що нас любить і вчасно приходить.
Він хорошої долі нам хоче,
Всю біду, коли кличем, відводить.
              20.08.2011

Відгук на: http://www.stihi.ru/2011/06/15/6727

Стихотворение на украинском языке.


Рецензии