Розчарування

Весь світ – слабкії люди духом,
Що до Христа ідуть коли лиш загорить,
Звертаються, оруть, кричать над вухом,
«О Боже милый, помоги!»
А може просто треба не грішить?
Не красти, не вбивати, не брехати?
Для того,щоб в одну прекрасну мить
Відчути,що душа твоя закінчила страждати.
А може просто треба зрозуміти,
Батьків, людей, дітей та немовлят,
Почути їх, навчитися любити
Усіх людей, що навіть за вікном стоять.
Не важко просто увійти до церкви,
Подякувати Богу за житло, сім`ю,
Поставити по свічці за померлих,
Неважко..От і я стою.
Не треба ні грошей мені, ні слави,
Ні степенів, оцих дурних, учених,
Ні почестей, ні золота, ні шани,
Мені ім`я тепер – Христова наречена…


Рецензии