Каяття

Ах, люди, люди...Усі тут?
Прощення просим молитовно,
Бо грішні, грішні поголовно -
Забули Бога, Його суть.

Хто нам приніс оце сміття,
Що ходить-бродить коло двору?
Нема що класти у комору?
То ж як потрібне каяття!

От і стою я серед тих,
Де люди сльозно Бога просять,
До Нього руки свої зносять,
Щоб Він простив увесь нам гріх,

Гріх влади і простого люду.
- Прости нас, Отче! Відведи
Від України усі біди!...-
До відповіді молить буду, -

Хай душі вийдуть з-за кутків
На простір, де гріха немає,
Народ святе життя пізнає,
Творити лиш добро хотів!
                19.08.2011

Відгук на: http://www.stihi.ru/2008/11/12/2320

Стихотворение на украинском языке.


Рецензии