Валасатая каубаса

НабЫла неяк ў краме я
Такую каўбасіну,
Не стала яе нават жраць
Мая дурная псіна.

Яна і боты можа з’есць,
Нідзе ў яе не ікне,
А тут…  Я дала ёй паесць –
Яна – вазьмі і знікні!

Ў гараж збіраўся мой мужык:
“Гэй, кінь мне што на закусь!”
Глядзі, не трэснуў каб кадык,
На, з’еш ты, сікась-накусь..

Але не сталі мужыкі
Жраць тую каўбасіну
Падзакусілі агурком
І падгукалі псіну.

Матае псіна галавой,
Не хоча яна мяса!?
Даўно такого  не было –
не ела каб каўбАсы!

А потым глянула і я
На гэту каўбасіну…
З чаго яе рабіў і хто?
Напэўна, з якой псіны?

Там плеўкі пучацца з яе,
Не пражаўсці зубамі,
А што ўразіла мяне –
Каўбассе з валасамі!!!


Рецензии