Чи то мен почулось, чи д йсно стукав хтось?

Чи то мені почулось, чи дійсно стукав хтось?

А я не зрозуміла та й в хату не пустила.

«То певно вітер» -так мені здалось,

Тому напевно й двері не відкрила.

Чи то мені почулось, чи дійсно падав сніг,

А я не вберегла від приморозків квіти…

Померзли та й зівяли, а тепер на сміх

Попіднімали пелюстки, з надією ще трохи жити…

Чи то мені почулось, чи дійсно глянув хтось

В віконечко душі(бо двері не відкрила)…

То певно місяць, знову так здалось,

Хоч світить- та холодний, тому і не впустила…


Рецензии
Дуже мило. Приємно чути рідну мову на Стихи.ру

Алла Кавчук   17.08.2011 16:53     Заявить о нарушении
ой, спасибі.взаємно

Марта Ковальова   17.08.2011 16:57   Заявить о нарушении