Ти дума ш, я вже давно розгадана загадка?

Ти думаєш, я вже давно розгадана загадка?

І все про мене досконало знаєш?

То лиш твої думки, то лиш твої здогадки,

Або ж оте ,що «ніби» відчуваєш…

Ти думаєш, я вже прочитана тобою книга?

І розділи давно напамять вивчив?

Та ти ж і не побачив, де замерзла крига,

І хто тепла хоч трохи мені зичив…

Ти думаєш,я вже проспівана і пережита пісня?

Та зовсім ти її  гармонії  не знаєш…

Бо пісні тій у світі «правильного» тісно,

Так як мені ...а ти чомусь не пам’ятаєш.

А може варто прочитати між рядками?

Почути в пісні ненаписані слова?

І розгадати наново, торкнувшись ледь устами

Та так, щоб закрутилась голова…


Рецензии