Я б так хот ла повернути час

Я б так хотіла повернути час,

Коли у серці не було зневіри,

Коли жила в повітряно-блакитнім вирі...

О, якби я хотіла повернути час...

Я б так хотіла повернутись в сон,

Коли щаслива посмішка буяла,

Коли, здавалось, світу було мало,

О,якби повернути теплий сон?!

Я б повернула кожну мить життя,

І хоч неправильно тривожити минуле,

Я памятаю як, я все ще не забула...

Та час, на жаль, живе без вороття...


Рецензии