не забирайте у д тей дитинство

Не забирайте у дітей дитинство,

І не насаджуйте їм власних відчуттів,

Нехай відчують ласку материнства,

Нехай не знають криків і плачів…

Та це ж єдина ваша справжня втіха,

Це власне те, заради чого треба жить,

Дитина без дитинства-це каліка,

Яка боїться віддано любить...

І не вбивайте мрії у дитини,

Нехай горить той вогник у очах,

Який розгублюємо часто  без упину

Й живем у синтетичних злих світах…

Повчіться щирості в маленьких діток,

Брехати ще вони не знають як…

І аж тоді,можливо, буде шлях відкрито

До щастя й розуміння в почуттях.

4.06.2011…3.01


Рецензии