Kохання

Не зрозумiло тисне щось у груди,
I в скронi сильно давить кров.
Менi би зникнути десь помiж люди,
Й не знати, що таке любов!

Не знати пристраснi хвилини,
Не вiдчувати бiль розлук.
Не знати часу, що так швидко плине,
Коли губами своiми, торкаюсь твоiх губ!


Рецензии