Сумно менi ненько...

          Дав натхнення вірш:
          "Чом ти сумовитий, дубе мiй зелений..."
           Дмитро Степ
          http://www.stihi.ru/2011/05/09/2719.

Сумно мені ненько,
Україно мила
І болить серденько,
Бо стаєш могила...

Звідусіль непотріб,
Звозять не питають,
З дитсадками поряд,
Сміття нагортають...

Хвалять ізотопи,
Що ідуть з урану,
Що добавлять роки,
Створюють обману...

Рік пенсійній вищий,
Та нема роботи,
Люд повсюди бідний,
проклина злидоти...

В баках із сміттям,
Все частіше діти,
Горе ж матерям,
Гріх їм так творити...

Вік в нас байстрюків,
Злидарів епоха,
Плодимо панів...
Я питаю:"Доки ?"

Як вам насолити,
Щоб терпець урвався,
Бога як молити,
Щоб весь люд піднявся.

Створював закони,
Гідне виконання,
Злидням перепони,
Сила у єднанні.

П.В.М.     16.08.2011г.


Рецензии
Україно мила,
Сумно мені ненько.
Правда Володимир,
Що болить серденько.

Сергей Трохименко   18.08.2011 17:33     Заявить о нарушении
Дякую,Сергію!!!
Спасибі за розуміння та підтримку!!!
Бажаю успіху та натхнення!!!
З великою повагою,Володимир.

Владимир Прохода   18.08.2011 21:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.