Забуття...

Забуття!!!...

Ти не кохала,
                тільки кохалась...
                (а це не кохання...)
Без Вороття!!!...

Я розвернувся...
                пішов у темряву...
                (у чорную прірву...)
І Маяття!!!...

Було безкінечне...
                щемливе...
                холодне,
                що душу вело
                до суцільного пекла...
І Каяття...
           з якого нема...
                і не бУло ніколи!...
                нікому!...
                З зародження Світу!!!...
                ніколи нема...
Вороття...

 

      Еще один подзабытый экспромт
      был размещен впервые 16.01.10, 21:41  на http://blog.i.ua/community/2051/390743/
      там же можно послушать песню "Холодно" в исполнении "Океана Ельзи"


Рецензии