Там, де я, нема тебе

Проблем нема, одна-єдина – це там, де я, нема тебе.
Одна сім’я, одна родина, а серце від нудьги реве.
Я не сама, і та єдина, що в серденьку твоїм живе.
І то не гра, а поєдинок, чи серце ту мораль уб’є?

Ми не разом, ми завжди разом. Така іронія життя.
Минає сон, і з кожним разом – і образ твій із ним мина.
Біліє льон, блукає ланом, здіймається на два крила
І нОвий сон несе на ранок – той образ вічний уві снах.


Рецензии