Моя Батьк вщино - Сумщино моя!..

Безкраї лани та лісів прохолода.
Озера і ріки та неба блакить.
Це рідні місця, це моя нагорода.
Я згадую вас, пам’ятаю що мить.

Твої краєвиди, моя Батьківщино.
Натхнення давали поетам завжди.
Письменників вабила ненька – Сумщина.
Де ще таку землю на Світі знайти?

Тут Чехов писав свої кращії твори.
І з ворогом бився славетний Ковпак.
Тобі нагороди давала Країна.
Ти маєш вже безліч почесних відзнак.

В часи лихоліття встояти змогла ти.
Підняти зруйновані села, міста.
Ти приклад як гідно життя нам прожити!
Моя Батьківщино – Сумщино моя!

Всім серцем тебе ми цінуємо, любимо.
Ми діти твої – ти для всіх нас одна.
Тебе ми ніколи в житті не забудемо.
Моя Батьківщино – Сумщино моя!

Нехай тобі доля завжди посміхається!
І Бог збереже тебе на віка!
Хай горе і лихо від тебе ховається.
Моя Батьківщино – Сумщино моя!



10.08.2011


Рецензии