Я весна-красна!

  Я весна -красна,не займана природа
  у полях іду носити воду.
  По росі між трав,де пахуча мята
  вітер коси нам чесах
  малі рученята.
 
  Де покоси трав,де духмяна мята
  сонце ти стрічав на добро багате
  я веселку ту,що була рікою
  на любов усім надвое розкрою.

  Я іду між трав,я іду весною
  на вербі гойдав мене вітер із тобою.
 

  Зорі падають мені наче у долоні
  я в своій красі,я весняні зорі.!!!!!!


Рецензии