Геморойна

знову повернуся до холодного ліжка
де мене ніхто не чекає, крім думки
де мене ніхто не обійме, крім мрії
де мене ніхто не зігріє, крім сну

знов дивитимусь на зорі крізь 5 поверхів стелі
знову, знову і знову поки не стане їх жаль...
жаль...
жаль за те, що вони такі холодні як ти...


Рецензии