Ти потрiбна менi, як вода

Ти  потрібна  мені,  як  вода,
як повітря  блаженно  –морозне,
Моя  сутність  тобою  хмільна,
І  бажання  злиття-грандіозне.

Ти  вдихнула  у  мене  життя,
Ще  раніше  таке  незнайоме.
Дай  відчути  ще  раз  небуття,
Просить  тіло  моє  невагоме.

Я  твоя!  Віддаюся  в  полон,
Наших  снів  і  знесилених  хочу.
Сонний  смуток  ще  вогких  долонь
На  обличчі  серпневої  ночі…


Рецензии