Новини

Новини! Екстрені новини!
Гудуть блакитні монітори.
Цікаві випадки й картини.
У голові моїй затори.

Скандал, політика, культура!
Сміттям забиті мої баки.
Я пультом клацаю, як дура.
Плітки збираю про теракти.

Я просто домогосподиня.
Я не виходжу на подвір’я.
Та інформація ж потрібна…
Про НЛО, нові сузір’я.

Свідомо зомбі становлюся.
Мій телевізор – член родини.
Я підхопити не боюся
Залежність від телерутини.

Я точно знаю, серіали
Дарують досвід нам життєвий.
Вони розумні, досконалі.
Проходить з ними час миттєво.

І покладіть зі мною ящик
При похованні у труну.
Я без новин останніх кращих
Спокійно навіть не помру.


Рецензии