Спасибi Долi

Дякую Доленьці за те,
Що я таким цей світ побачив,
Хоч завжди був я необачний,
Та мав дитинство золоте.

Хоч босоноге та мурзате,
Без зайвих іграшок в руках
З матусі ніжною любов'ю,
Що відгукнеться ще в віках.

І спогади того дитинства
Через роки я вже проніс,
І всі напасті і незгоди,
Йому спасибі, переніс!


Рецензии
So waren mal die Zeiten;
:.)))

Ираида Вайгель Лидер   13.08.2011 00:20     Заявить о нарушении