Вертайтеся додому соколята

Все сталося не так як ми хотіли
свободу не зуміли вберегти
від тебе кращі з кращих полетіли
в далекі близькі та чужі світи
А там їм соловейко не співає
душа за батьком з матір"ю болить
лиш Україна їх одних єднає
та ще не довго ще одна лиш мить

Вертайтеся додому соколята
пора прийшла гніздечко визволяти
до поки міць ще є у ваших крилах
а ваша кров невстоялась у жилах

Нема у світі правди лиш одна
любов до України не згасає
а віра є ще є одна вона
що дружно вся родина заспіває
Зоря вже сходить і Дніпро вирує
пройде ота година Богом клята
народ давно чекає Україна чує
що повертаються додому соколята

Вертайтеся додому соколята
пора прийшла гніздечко визволяти
до поки міць ще є у ваших крилах
а ваша кров невстоялась у жилах


Рецензии