Не варто!!!

Ти знаєш,впевнена- не варто
про нього сльози лить тобі,
бо в нього все в житті,мов жарти,
все несерйозно,навіть ти!

Хіба людина та надійна,
що перед Богом поклялась
в коханні,в вірності?І мрія
на крилах в небо піднялась.

Але несправдив він ті клятви,
як і несправдив всі слова,
бо в нього все в житті,мов жарти
і навіть клятви,як ха-ха!

А ти повірила... Здалася
твоя душа йому в полон
і мов та птаха подалася
у райський світ, у райський сон.

Бажаю,щоб ти більше не зустріла
таких же клоунів,як він
і щоб щаслива доля перестріла
тебе.Її щоб незгубила ти!

Я впевнена,що більш в житті не буде
у нього кращої,ніж ти!
Він пожалкує,але пізно буде-
ти неповернешся!Вже ні!!!


Рецензии
Хороший стих,много в нём вложено чувств.
И таких парней как в этом, не встречать бы нам ,девушкам, на своём пути!!!

Екатерина Бебешко   24.09.2011 01:20     Заявить о нарушении