Гей кияни

Гей кияни разом з вами
В місті Києві живемо,
Та забули ми ту славу,
Що ім’я його несе нам.

Пам’ять предків позабули,
Мрію, що в серцях горить.
Вкрали в нас стезю людськую,
Шлях у зоряну блакить.

Була давняя легенда
Про трьох браттєв та сестру.
Кий, Хорів та Щек та Либідь
Несли символ булаву.

Пригадайте брати й сестри
Полум’я живих Сердець,
В нашім Серці цілий ВсеСвіт
Мрія Роду, Мать-Отець.

І в легенді нашій в Слові,
В символах та іменах,
Шлях до Мрії та Любові,
Шлях до Волі, Роду шлях.

Символ Кия - символ Слави,
Правда в ньому, Доля й Час,
Роду Мрія що так довго,
В нас блукала у серцях.

Кий це ключ до знань забутих,
Ключ до пам'яті зірок,
Що весь час були закуті,
У кайдани поміж ног

Птиця Либідь б’є крилами, -
Пробудітеся Слов’яне
Сила предків тепер з нами,
Мрія Роду - Альтіряни.

Мрію нашу ми пронесли,
Крізь лиху нудьгу і смерть,
Знов зібрались брати й сестри,
Ми кайдани розірвем.

Зірку нову запалили ми,
Що без краю та кінця.
Час настав нам відтворити
Чину, Слово, Шлях Життя.

Кий встає вже до штурвалу
зором гордим ВсеСвіт бачить
Сестри вже плетуть наш парус,
і брати будують мачту.

Як зірки горять на небі
Знову так палає Серце
Небо в грудях, мрії  Лебіді
Під рукою Маєм ВсеСвіт

Знову ми стаєм єдиним,
Родом Світлим, Славним, Сильним
Будем разом будувати
рідну хату світлу хату.


Рецензии