Метро

Бачу жалістну картину –
роздратоване метро.
Біжать люди без зупину,
Не придбав ніхто авто.
Бачу рідкісне сумління,
Ескалатори гримлять.
І ніде нема спасіння,
Тут на чемність всім начхать.
Бачу швидкісне стремління
Подолати скоріш шлях.
Політену володіння
Відривають людям дах.


Рецензии