Слова на асфальт...

Незнаю навіть,що накоїть
Й розбите серце я не склею
В душі всі рани не загоїть
Якщо не будеш ти моєю
Про тебе мріяти не смію
Й не бачити тебе не можу
Але залиш мені надію
Пробач,що я тебе тривожу...


Рецензии