Закохана...

Солодкого моря приливи
Цукрові  піски омивають,
Усмішки тендітні мінливі
Коханим обличчям гуляють.

Вустами лоскочуть цілунки,
Здіймають метеликів в шлунку.
Кохання приймаю дарунки –
Екстази max level ґатунку.

Торкання долонь особливих
Чутливість здіймають до неба.
За дотик до щічок сміливий
Ти ладна полізти до пекла.

Блукають ці пальці обличчям,
Мурашки в слід кожному пальцю…
На мить бездиханне затишшя,
І вибух – в безодню до щастя.

Зминається, рветься білизна
В павутиння на тлі простирадла.
Щаслива, бурхлива, капризна…
В обіймах його на все ладна.


Рецензии