колискова

донечко маленька,очки закривай
скоро до нас прийде Святий Миколай,
він відкриє двері і до нас зайде,
ляльку під подушку Сані покладе.
а як буде доця слухняна та чемна,
то багато іграшок принесе напевно.
подарунків неслухам у мішку нема
і вони чекатимуть в ліжечку дарма.
а мою Санусеньку любить Миколай,
спи ж, моя малесенька,очки закривай.


Рецензии