Зустрiч

Буває,що усе перевертає
Одна єдина зустріч у житті
Вона або дає,чи забирає
І спокою не знаєш і ввісні

Один лиш погляд здатен розбудити
Колись убиті болем почуття
І хочеться по-справжньому любити
І хочеться любові і тепла

Я знаю,що минуле не забути
Ці рани залишають нам рубці
Я хочу тебе ніжно пригорнути
І загасити біль в твоїй душі

Так хочеться любити тебе вічно
Зігріти душу ніжністю,теплом
І твої руки взяти в свої міцно
І вже не відпускати загалом

Я вже не здатен тебе відпустити
Тебе я так чекав всі ці роки
Я думав,що не можу вже любити
Але ти розтопила лід в душі

Я знаю,все пройдемо ми з тобою
І сумнівів у мене вже нема
Тебе я обніму і заспокою
І у твоїй душі мине зима

Буває,що усе перевертає
Одна єдина зустріч у житті
Душа тремтить і серце завмирає
Коли дивлюся в очі я твої.


Рецензии