Зневiра та Вiра

Рецензия на «Послухайте, люди!» (Инна Приходько)

ЗнеВіра в серцях... знеВіра...
Чекає народ, що хтось йому дасть
Щось Світле, у що можна Вірить...
А зась!

Ніхто не відродить у серці твоєму,
Народе мій, Віру... повагу до себе!
Ніхто не підніме, крім тебе, цю тему,
Бо Віра лиш в тебе... у серці твоєму!

Ти сам розберися де Правда, народе,
Бо Кривда все Світлеє вже заторила.
Бур*яном заросли урожайні городи
І згасли Надії без вітру вітрила...

Все Світлеє й потяг до Сонця Надії
У серці зберігся у кожного з нас!
Напнемо вітрила і РАдо зРАдієм,
Бо настав для Віри вже час!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.