Велике та мале

Рецензия на «Свiтло» (Инна Приходько)

Велике завжди виростає з малого!
Підвівшись з колін, вставаймо та йдемо
На гору по схилу до Сонечка свого -
Там щастя велике своє ми знайдемо,
І запалає Ра-ВоГонь!

Обсмалена буде релігій облуда,
Згорить все лихе та брехливе.
Натомість наш дім - злотава споруда
У променях чистих і сонячних зливах
На щастя і радість нам буде!


Рецензии